Contactati-ne telefonic la: 0724.478.606

Email: contact@sediufirme.ro

IMPORTANT!! ÎN ATENTIA SRL-D-urilor

IMPORTANT!!

ÎN ATENȚIA SRL-D-URILOR.

Când se implinesc trei ani de la data cand s-au inființat, SRL-D-urile sunt obligate să-și schimbe denumirea sau să opteze pentru schimbarea formei juridice, informează Registrul Comerțului.

La data de 31 decembrie 2014 , peste 3000 de SRL-D-uri și-au pierdut calitatea de SRL-D, deoarece s-a împlinit termenul de 3 ani de la înființarea acestora.

Potrivit art. 6, alin. (1), lit. a, din OUG nr. 6/2011, calitatea de microîntreprindere aparținând intreprinzătorului debutant se pierde, prin efectul legii, „la data de 31 decembrie a anului în care se împlinesc 3 ani de la data înregistrării”.

Alin. (2) al aceluiași articol stabilește că în termen de cel mult 45 de zile lucrătoare de la pierderea calității de microîntreprindere aparținând întreprinzătorului debutant, societatea respectivă are obligația să procedeze la schimbarea denumirii potrivit prevederilor art. 36 din Legea nr. 26/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Prin urmare, SRL-D-urile care și-au pierdut pe 31 decembrie 2014 calitatea de microintreprindere aparținând întreprinzătorului debutatnt, sunt obligate să-și schimbe denumirea până pe data de 31 martie 2015.

Lista SRL-D-urilor din județul Timiș care trebuie să-si schimbe denumirea se poate consulta mai jos:

Lista srl-d din jud. Timis care trebuie sa-si schimbe denumirea

AICI..

PACHET COMPLET SCHIMBAhttps://www.sediufirme.ro/infiintare-firma-timisoara/modificare-gazduire-sediu-social-timisoara/RE DENUMIRE SRL-D

750 lei ( toate taxele incluse)

ATENTIA SRL-D-urilor

ATENTIA SRL-D-urilor


Contacteaza un membru al echipe noastre chiar acum


Contactati-ne telefonic la: 0724.478.606

Email: contact@sediufirme.ro